JBN

Judoschool Pot gaat frequent naar judotoernooien. De judoka’s worden op de judotoernooien begeleid door de trainers van Judoschool Pot. Voor startende judoka’s zijn er de opstaptoernooien en voor de gevorderde wedstrijdjudoka’s zijn er de regionale tot en met de internationale toernooien. Judoka’s ontvangen vooraf een brief in de les (deze wordt ook verstuurd via de mail), met een aanmeldbriefje. Als het aanmeldbriefje en het deelnamegeld in een gesloten envelop op tijd wordt ingeleverd, dan verzorgt Judoschool Pot de inschrijving. Ongeveer 1 week voor de aanvangsdatum van het toernooi worden de weegtijden en aanvangstijden aan Judoschool Pot doorgegeven. Judoschool Pot publiceert dit direct op de website.

Judoschool Pot is een officieel door de JBN erkende judoschool, omdat het onder andere beschikt over een trainer met de vereiste diploma’s. Het lidmaatschap van de JBN is om een aantal redenen van belang:

  • Om deel te mogen nemen aan officiële judowedstrijden is het lidmaatschap van de JBN verplicht. De judoka (die nog geen lid is van de JBN) dient zich daarom eenmalig in te schrijven als nieuw lid bij de JBN. Let op: Deze aanmelding dient de judoka zelf te doen en wordt niet door ons gedaan: