Trainer

Daniel Pot

De judolessen op alle locaties worden allemaal gegeven door Daniel Pot. Daniel Pot is sinds 2005 Judoleraar A en geeft al 15 jaar les aan judoka’s van jong tot oud. Hij is vanwege zijn diploma’s door de Judobond Nederland officieel erkend en gerechtigd judoles te geven en judo-examens af te nemen.

Daniel Pot is zelf nog erg actief en weet jong, maar vooral ook oud, aan te sporen tot activiteit. In de loop der jaren heeft hij een stabiele groep jonge als “oudere” judoka’s opgebouwd. Met deze oudere groep judoka’s worden ook naast het judo ook andere activiteiten georganiseerd. Zo is deze groep bijvoorbeeld in februari 2015 naar de Grand Prix Judo te Düsseldorf geweest.

Inmiddels heeft Daniel Pot een bekende naam opgebouwd in de judowereld. In 2004 Nederlands kampioen met de mixed teams. In 2006 en 2007 Districtskampioen en in 2007 7e bij de wereldkampioenschappen judo voor de veteranen. Dit jaar heeft hij zelfs de 3e plaats behaald bij het WK judo voor senioren te Amsterdam. Videobeelden daarvan staan op deze site rechts onderaan.

er__28q7026

Naast zijn judolessen is hij fulltime werkzaam in het voortgezet onderwijs. Hij is begonnen in het basisonderwijs als groepsleerkracht van groep 8 en is daarna in het speciaal onderwijs verder gegaan. Hij is door de jaren heen met alle vormen van speciaal onderwijs en dus ook moeilijke leerlingen in aanraking geweest. In 2005 heeft hij de Fysieke Mentale trainingen ontwikkeld en in 2008 heeft hij zelfs een school opgericht voor de zwaarste categorie jongeren binnen het onderwijs. Naast een graad om les te mogen geven in het basisonderwijs heeft hij een graad behaald om les (wiskunde) te mogen geven in het voortgezet onderwijs. Sinds 2011 is hij werkzaam als docent wiskunde op de Vrije School te Zutphen.

Daniel Pot is daarmee doorspekt van didactische en pedagogische vaardigheden.

Meer informatie over Daniel Pot is te vinden onder www.safal.nl

IMG_4788